Regulament de gestiune și protecție a datelor

Datele dvs. personale vor fi gestionate cu securitate și nu vor fi difuzate decat firmei de curierat pentru înmanarea coletului.

Noi nu vindem și nici nu închiriem date ce ajută la identificarea unei persoane, unei terțe părți. Din păcate, nu vă putem asigura că datele dvs. personale nu vor fi niciodată dezvăluite în alte moduri decat cele descrise de noi în Politica de Confidențialitate și asta din cauza mediului legislativ existent. De exemplu, (fără a limita cele afirmate anterior) putem fi forțați să dezvăluim anumite informații guvernului sau unor terțe părți în anumite circumstanțe sau pot fi cazuri cand o terță parte poate intercepta ilegal sau accesa transmisii sau convorbiri private.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Air Spring (UK) Ltd., va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor pe internet.